Onze geschiedenis

De start van O.B.S. ‘De Kleine Dollard’ vond plaats op 1 augustus 1994. Dit was het gevolg van een fusie tussen O.B.S. ‘Jachtlaan’ en O.B.S. ‘Wezellaan’. Beide locaties zijn tussen augustus ‘94 en juli ‘98 nog in gebruik geweest als lesplaats, omdat er zoveel leerlingen waren dat ze niet allemaal onderwijs konden volgen op het hoofdgebouw aan de Jachtlaan.

In de nacht van 20 op 21 juli 1998 ging de dependance aan de Wezellaan in vlammen op. In het schooljaar ’98 / ’99 kregen de groepen 5 en 6 les in noodlokalen naast het hoofdgebouw en in de zomer van `99 werden er drie leslokalen aangebouwd plus twee lokalen voor de peuterspeelzaal ‘Hermelijntje’. Tevens kreeg de school een grotere gemeenschapsruimte en een computerlokaal doordat twee binnentuinen werden overkapt.

OBS de Kleine Dollard

Schoolcoördinator: Dhr. Peter Vos