Terug naar Nieuws

Problemen MijnSchool app met Androidversie van de app binnenkort opgelost

Gepubliceerd op: , door: OBS de Kleine Dollard


Beste ouders / verzorgers,
 
Misschien heeft u al gemerkt dat de Androidversie van de app geen bijlagen kan openen (u kunt uit de app 'gegooid worden'). De medewerkers van de MijnSchool app zijn met dit probleem aan de slag gegaan en ze verwachten de update voor Android telefoons binnen 2 weken naar de store te kunnen brengen.


 
Tot die tijd kunt u op het gewone portaal inloggen om de bijlagen te openen. U kunt dit via internet op uw telefoon doen, maar het kan ook gewoon via de app die u reeds op uw telefoon heeft geïnstalleerd. Dat werkt als volgt:

 

U opent in de MijnSchool app het menu linksboven: klik op de menuknop en kies vervolgens ‘Naar het ouderportaal’. Hierdoor wordt u direct naar het inlogscherm geleid. Het portaal is daarnaast ‘responsive’, wat betekent dat het portaal zich op de telefoon zal aanpassen naar de beschikbare schermgrootte, voor optimaal gebruiksgemak.

 

Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan even contact met mij op (w.dieterman@soog.nl).

 

Met vriendelijke groeten,

Wendy Dieterman
 

Nieuwsbrief SOOOG

Gepubliceerd door: OBS de Kleine Dollard
Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief van SOOOG. We wensen u veel leesplezier.
 

Schoolfruit

Gepubliceerd door: OBS de Kleine Dollard
Beste ouders / verzorgers,Zoals al eerder vermeld doet onze school mee aan het project 'Schoolfruit''. De kinderen krijgen vanaf komende week fruit en/of groente aangeboden op woensdag, donderdag en (voor de groepen 3 t/m 8) vrijdag. Dit betekent dat de kinderen op deze dagen geen eten voor de pauze mee naar school hoeven te nemen! Verdere informatie vindt u in de bijlage. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan even contact op met de leerkracht van uw zoon/dochter.
 

 OBS de Kleine Dollard

Schoolcoördinator: Dhr. Peter Vos

Jachtlaan 21
9675 JA, Winschoten

0597-416188

obsdekleinedollard@sooog.nl