Terug naar Nieuws

Oproep om te brainstormen over de jeugd in parkwijk en gebruik van het MFC Parkholt

Gepubliceerd op: , door: OBS de Kleine Dollard

Het Multifunctioneel Centrum “Parkholt” is er voor alle Parkwijkers! Als ontmoetingsplek of activiteitencentrum voor mooie wijkinitiatieven. Ook de jeugd had er een plekje voor o.a. de knutselclub. Vanwege tekort aan bemanning zijn de meeste activiteiten gestopt of op een laag pitje gezet. Heel jammer is dat daardoor ook de jeugd in de wijk tussen wal en schip valt. Daarom deze oproep vanuit het wijkplatform en de Jeugdraad Noord om alstublieft mee te helpen dit centrum weer nieuw leven in te blazen. Hierover willen we met hopelijk een flinke groep brainstormen

Op donderdagavond 13 december om 19.30 uur in het Parkholt.

U bent dan van harte welkom met uw ideeën over jeugd- of andere activiteiten? Vele handen maken licht werk. Als genoeg mensen meedenken en meedoen is het voor niemand te zwaar. Je kunt bijvoorbeeld intekenen voor één avond of middag met de jeugd, de kookclub of een door jou bedacht initiatief naar voren brengen. Kom maar op dus mama’s, papa’s, oma’s, opa’s en buren. En ken je iemand die actief is of wil zijn in de wijk? Vraag die ook mee! Opgave vooraf is niet nodig.

Tot 13 december in het Parkholt, achter de Plusmarkt!

Kimberley Bond 06 11902873 en Mona Westmaas 06 42810177

Nieuwsbrief SOOOG

Gepubliceerd door: OBS de Kleine Dollard
Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief van SOOOG. We wensen u veel leesplezier.
 

Schoolfruit

Gepubliceerd door: OBS de Kleine Dollard
Beste ouders / verzorgers,Zoals al eerder vermeld doet onze school mee aan het project 'Schoolfruit''. De kinderen krijgen vanaf komende week fruit en/of groente aangeboden op woensdag, donderdag en (voor de groepen 3 t/m 8) vrijdag. Dit betekent dat de kinderen op deze dagen geen eten voor de pauze mee naar school hoeven te nemen! Verdere informatie vindt u in de bijlage. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan even contact op met de leerkracht van uw zoon/dochter.
 

 OBS de Kleine Dollard

Schoolcoördinator: Dhr. Peter Vos

Jachtlaan 21
9675 JA, Winschoten

0597-416188

obsdekleinedollard@sooog.nl