Terug naar Nieuws

Nieuwsbrief SOOOG

Gepubliceerd op: , door: OBS de Kleine Dollard
Nieuwsbrief SOOOG

Beste ouders,

Hierbij de nieuwsbrief van SOOOG.

We wensen u veel leesplezier.

Downloads

nieuwsbrief SOOOG voor ouders, december 2018 (PDF)

Bekijk ook

Schoolfruit

Gepubliceerd door: OBS de Kleine Dollard
Beste ouders / verzorgers,Zoals al eerder vermeld doet onze school mee aan het project 'Schoolfruit''. De kinderen krijgen vanaf komende week fruit en/of groente aangeboden op woensdag, donderdag en (voor de groepen 3 t/m 8) vrijdag. Dit betekent dat de kinderen op deze dagen geen eten voor de pauze mee naar school hoeven te nemen! Verdere informatie vindt u in de bijlage. Mocht u nog vragen hebben, neemt u dan even contact op met de leerkracht van uw zoon/dochter.
 

Geslaagde lampionavond

Gepubliceerd door: OBS de Kleine Dollard
We kunnen terugkijken op een geslaagde lampionavond! Middels deze weg willen wij alle ouders, verzorgers, opa's en oma's en andere familieleden en/of bekenden bedanken die de moeite hebben genomen om de lampionnen van de kinderen te komen bekijken. Zonder jullie was deze avond niet zo'n succes geweest.Verder willen we alle OR-leden bedanken voor de prachtige aankleding in en om school, het zag er prachtig uit!
 

Schoolfruit

Gepubliceerd door: OBS de Kleine Dollard
Vanaf morgen, d.d. 14 november 2018, starten wij op o.b.s. De Kleine Dollard met het project Schoolfruit. Op deze dagen hoeven de kinderen zelf geen eten mee naar school te nemen. Drinken moeten de kinderen wel zelf meenemen.Als u bang bent dat uw zoon en/of dochter niet voldoende heeft aan datgene wat deze dagen wordt aangeboden, geeft u hem/haar op deze dagen dan zelf iets extra's mee.Er is schoolbreed afgesproken dat deze dagen, de woensdag, donderdag en vrijdag, groente- en fruitdagen worden. Dit betekent dat u uw zoon/dochter deze dag iets extra's mee kunt geven, maar dan wel een stukje groente of fruit.Voor deze week staat er peer, appel en komkommer op het programma.
 

 OBS de Kleine Dollard

Schoolcoördinator: Dhr. Peter Vos

Jachtlaan 21
9675 JA, Winschoten

0597-416188

obsdekleinedollard@sooog.nl